Rasvaimulla lähemmäksi ihannevartaloa

Useimmilla meistä laihtuminen ei tapahdu tasaisesti. Lähes kaikilla on vartalossa ongelmakohtia, joihin laihduttaminen tehoaa huonosti. Rasvaimu on toimnepide, jolla poistetaan kehon ylimääräisiä rasvakertymiä, mutta rasvaimu ei kuitenkaan korvaa laihduttamista. Tyypillisesti rasvaimu tehdään vatsaan ja kylkiin. Myös reidet sekä leuka ja kaula ovat suosittuja rasvaimun paikkoja. Muita alueita ovat mm olkavarret, polvet sekä nilkat. Ihon kimmoisuuden pitää olla riittävän hyvä, jotta iho jaksaa palautua rasvaimun jälkeen uuteen hoikempaan kuosiin. On mahdollista, että rasvaimua pitää täydentää ihon kirurgisella kiristyksellä. Vastaanotolla ihonkiristyksen tarve voidaan arvioida etukäteen konsultaatiovastaanotolla.

Rasvaimu toimenpiteenä

Toimenpidettä edeltää konsultaatiokäynti plastiikkakirurgin vastaanotolla. Hoito suunnitellaan kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Alustava konsultaatio voidaan tehdä valokuvien perusteella myös etänä, mikäli potilas asuu pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Laajoissa rasvaimussa hyödynnetään WAL-tekniikkaa (vesisuihkuavusteinen rasvaimu), pieniin sopii perinteinen tumescent tekniikka. Toimenpide tehdään toimenpiteen laajuudesta riippuen nukutuksessa, selkäpuudutuksessa tai paikallispuudutuksessa. Kotiin pääsee yleensä samana päivänä.
Rasvaimun lopputulos on nähtävissä vasta noin 3 kuukauden kuluttua. Toimenpidealue on 1-2 viikkoa mustelmainen ja turvotus väistyy vähitellen muutaman viikon kuluessa. Toimenpidealueen iho saattaa aluksi olla hyvin herkkä tai tunto voi paikoin olla alentunut. Tuntohäiriöt korjaantuvat ajan kuluessa itsestään. Rasvaimualueella voi myös tuntua pientä muhkuraisuutta paranemisvaiheen aikana.
Painetekstiiliä tarvitaan keskimäärin parin viikon ajan toimenpiteen jälkeen.

Rasvaimu, hinta

Rasvaimun hinta riippuu toimenpiteen laajuudesta. Hinnastossa on hintaesimerkkejä eri alueiden rasvaimun hinnoista. Sitovan hinta-arvion rasvaimulle saat vastaanotolla.

Rasvaimu, sis Alv 24%Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Pieni, esim kaula/leuka1800 €2200 €
Olkavarret3100 €3500 €
Vatsan, navan ympäristö3100 €3600 €
Koko vatsa ja kyljet5200 €5700 €
Kyljet3100 €3500 €
Reidet4900 €
Reisien ulkosyrjät eli ratsupaikat3000 €
Pakarat3400 €
Polvet2100 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgin vastaanotolle numerosta 050 330 5322 tai lähetä meille sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi).

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.