PISTOS- JA TÄYTEAINEHOIDOT

Yksittäisiä kasvojen uurteita ja juonteita hoidetaan tehokkaasti pistoshoidoin joko hyaluronihappogeeli-täyteaineilla tai botuliinilla.

Täyteaineista

Käytämme vain korkealuokkaisia, tutkittuja ja turvallisia täyteaineita. Tavoitteenamme on aina kaunis ja toiveidesi mukainen luonnollinen lopputulos.

Täyteaineita voidaan käyttää ihon kimmoisuuden palauttamiseen, kasvojen juonteiden ja uurteiden tasoittamiseen, huulten muotoiluun/täyttöön sekä kasvonpiirteiden korostamiseen. Tyypillisiä hyaluronihapogeelillä hoidettavia juonteita ovat etenkin alakasvojen/nenän/suun ympäristön juonteet. Täyteainetta voidaan käyttää myös poskipäiden korostamiseen tai ohimoalueiden kuoppien täyttämiseen. Huulten muotoilu ja täyttö lienee tällä hetkellä edellä mainituista yleisin hyaluronihappohoito.

Täyteainepistoshoito kestää noin 30-45 minuuuttia. Toimenpidealue puudutetaan ennen toimenpidettä tehokkaalla puudutevoideella, jotta toimenpide olisi miellyttävä. Kotiin pääsee heti toimenpiteen jälkeen. Toipumisaikaa ei ole vaan normaaleiden askareiden pariin voi palata heti. Kylmähoito ehkäisee tehokkaasti turvotusta ja mustelmia. Pistosalueen ihon mahdollinen punoitus häviää päivässä parissa. Saunomista tulee välttää muutaman päivän ajan.

Mitä täyteaineet ovat?

Täyteaineet sisältävät keinotekoisesti valmistettua hyaluronihappogeeliä. Hyaluronihappo on luonnossa yleisesti esiintyvä sokerimolekyyli. Ihmisessä luontaista hyaluronihappoa on mm. ihossa. Ihon hyaluroniahappo sitoo itseensä vettä pitäen ihon nuorekkaan kimmoisana. Ikääntyessä iho menettää kimmoisuuttaan ja ihonalaiskudoksessa tapahtuu surkastumista. Tämä johtuu mm. ihon sisältämän kollageenin ja luontaisen hyaluronihapon määrän vähenemisestä. Seurauksena ovat tyypilliset ihon ikääntymismuutokset : rypyt, juonteet sekä ihon veltostuminen. Täyteaineilla ihoryppyjä voidaan täyttää, pehmentää tai häivyttää. Täyteaine häviää vähitellen noin 6 -12 kk kuluessa pistoksesta ja poistuu luonnollista tietä. Vaikutuksen kesto riippuu jossain määrin yksilöllisestä aineenvaihdunnasta sekä käytetystä täyteainemäärästä. Hoito voidaan uusia niin usein kuin on tarve.

Botuliini

Botuliinitoksiinipistoksia (BOTOX, Bocouture ym.) käytetään rentouttamaan paikallisesti ilmelihaksia, jolloin iho siliää – tuloksena rentoutuneempi ja nuorekkaampi ilme.

Botuliinia käytetään siloittamaan ilmeryppyjä etenkin otsalla ja silmäkulmissa sekä kohottamaan kulmakarvoja. Botuliinia käytetään lisäksi liikahikoilun hoitoon. Etenkin kainaloiden liikahikoilu voidaan tehokkaasti estää Botoxilla.

Hampaiden yöllistä narskuttelua voidaan hoitaa pistämällä Botoxia alaleuan puremalihaksiin (masseter lihakset).

Kyseessä on polikliinisesti annettava pistoshoito. Toimenpide kestää noin 15 minuuttia. Botuliinin vaikutus on ohimenevä ja kestää keskimäärin 4-9 kuukautta. Botuliinitoksiini injisoidaan haluttuun kohtaan useina pikku pistoksina. Tarvittaessa hoidettava alue voidaan puuduttaa etukäteen puudutusainetta sisältävällä voiteella. Kotiin pääsee heti toimenpiteen jälkeen. Toipumisaikaa ei ole vaan normaaleiden askareiden pariin voi palata heti. Hoito voidaan uusia niin usein kuin on tarve.

Hoidon kustannukset

Täyteainehoitojen hinnat vaihtelevat käytetystä täyteaineen tyypistä ja määrästä riippuen.

Injektiohoidot (sis. ALV 24%)Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Teosyal 0.7ml (esim. huulet)280 €
Teosyal 1.0ml (esim. huulet)330 €
BOTOX 1 alue (sis. lääkeaine)350 €
BOTOX 2 aluetta (sis. lääkeaine)370 €
BOTOX 3 aluetta (sis. lääkeaine)390 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi hoitajan tekemään pistoshoitoon suoraan Timman varauskalenterista alta,
numerosta 050 330 5322 tai sähköpostitse info@helsinkiclinic.fi

Useimmiten sairaanhoitajan tekemät pistoshoidot voidaan toteuttaa sairaanhoitajan vastaanotolla ilman edeltävää konsultaatiokäyntiä.
Voit myös varata maksuttoman ajan esteettisen sairaanhoitajan neuvontavastaanotolle mikäli et aikaisemmin ole käynyt näissä hoidoissa.

Plastiikkakirurgin tekemiin toimenpiteisiin varataan aika aina joko puhelimitse tai sähköpostilla.Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.