Silikoni-implanttien vaihto2018-11-20T10:01:49+00:00

SILIKONI-IMPLANTTIEN VAIHTO

Rintaimplantit eivät kestä ikuisesti – ikääntyneet implantit on aina syytä vaihtaa uusiin. Terveydellisistä syistä myös huonolaatuiset implantit on syytä vaihtaa uusiin korkealaatuisiin implantteihin. Implanttien vaihdolla voidaan tarvittaessa muokata rintojen kokoa ja muotoa uusia toiveita vastaaviksi. Implanttien kuori heikkenee ajan myötä ja rikkoutumisriski kasvaa – aivan kuten uutena hankittu autokin vanhetessaan vikaantuu. Suositeltu rintaimplanttien vaihtoväli on noin 10-15 vuotta. Mikäli et ole varma mitä implantteja on käytetty kannattaa implanttien vaihtoa miettiä aiemminkin, sillä huonolaatuiset implantit eivät välttämättä ole pitkäikäisiä. Rikkoutuneet implantit on aina syytä vaihtaa tai poistaa välittömästi. Rikkoutumiseen saattaa viitata rinnan muodon selkeä muutos tai kovettuminen. Aina rikkoutuminen ei näy ulospäin/oireile. Rintaimplanttien kuntoa voidaan selvittää ultraäänitutkimuksella tai magneettikuvauksella.

Toimenpiteestä

Toimenpidettä edeltää konsultaatiokäynti plastiikkakirurgin vastaanotolla. Hoito suunnitellaan kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden.

Silikoni-implanttien vaihto tehdään yleensä nukutuksessa. Vaihto tapahtuu vanhan arven kautta. Toimenpide kestää noin tunnin ja kotiin pääsee samana päivänä. Implanttien kokoa, mallia, muotoa sekä sijoitustapaa (osittain lihaksen alle/lihaksen päälle) voidaan tarvittaessa muuttaa. Töihin palaaminen onnistuu työstä riippuen 1-2 viikon kuluttua toimenpiteestä ja urheilukielto on neljä viikkoa.

Hoidon kustannukset

Hinnat ovat kiinteitä kokonaishintoja (sis. leikkaus nukutuksessa, lääkärinpalkkiot, implantit, tukiliivit, ompeleiden poiston sekä jälkitarkastukset). Käytämme vain parhaita silikoni-implantteja (mm. Mentor, Motiva Ergonomix, Sebbin).

RinnatPaikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Suurennus silikoni-implantilla (Motiva Ergonomix -tai Mentor -implantit sisältyvät hintaan), Alv 0%5180 €
Suurennus silikoni-implantilla (Motiva Ergonomix -tai Mentor -implantit sisältyvät hintaan), Alv 24%5800 €
Rintojen kohotus ja suurennus implantilla (Mastopexia-augmentaatio) alkaen, sis Alv 246500 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.