GYNEKOMASTIA ELI MIEHEN RINTOJEN LIIKAKASVU

Miehen rintarauhanen saattaa joskus olla silmiinpistävän kookas. Puhutaan rintarauhasen liikakasvusta käytetään sanaa gynekomastia.  Gynekomastia voi johtua muutamastakin eri syystä. Nuorilla miehillä asian selvittely edellyttää mm. hormonitasojen määritystä. Vanhemmiten asiaan voi vaikuttaa pelkkä ylipaino. Usein selvää yksittäistä syytä tilanteeseen ei löydy. Gynekomastia voi olla kiusallinen vaiva: osaa miehistä häiritsee pelkkä rinnan koko, osaa haittaa rauhasen kipuilu.

Gynekomastian hoito

Gynekomastia voidaan hoitaa poistamalla pienen nänninpihan reunaan sijoittuvan avauksen kautta kirurgisesti ylimääräinen rauhaskudos. Tarvittaessa toimenpiteeseen liitetään rasvaimu.

Kyseessä on päiväkirurginen vain noin kahden tunnin nukutustoimenpide. Kotiin pääsee samana päivänä ja töihin paluu onnistuu noin viikon kuluttua toimenpiteen jälkeen. Toimenpidealueella on parin viikon ajan mustelmia ja turvotusta. Ihotunto voi olla alentunut tai herkistynyt ohimenevästi.

Gynekomastian hoito, hinta

Miehen rintojen leikkaus, Alv 0%Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Miehen rintarauhasen poisto (gynekomastia), Alv 0%4300 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.