VARTALON MUOTOILU

Vartalon muotoilu eli body contouring palauttaa vyötärön, poistaa riippuvatsan ja kiristää pakaroita massiivilaihdutuksen jälkeen

Massiivilaihtumisen jälkeen iho ei enää jaksa palautua entisiin mittoihin. Se on menettänyt kimmo-ominaisuutensa. Ihoylimäärää/ihopoimuja jää tyypillisiin kohtiin kaulalle, rintoihin, olkavarsiin, reisien sisäsivuille, ja etenkin alavartalolle sekä alavatsalle.

Kaikkia edellä mainittuja ihopoimuja voidaan kirurgisesti korjata. Suurimman leikkauksen muodostaa alavartalon kokonaisvaltainen ihon kiristys eli body contouring toimenpide. Useimmille riittää riippuvatsan korjaukseksi pelkkä löysän vatsanahan poisto, mutta mikäli vatsan löysä ihopoimu jatkuu pitkälle lonkkaluiden päälle ja pakarat roikkuvat niin siisti lopputulos saattaa edellyttää body contouring toimenpidettä.

Vartaloa voidaan muotoilla myös pelkällä rasvaimulla, mikäli ihon kimmoisuus on riittävä.

Toimenpiteestä

Toimenpidettä edeltää konsultaatiokäynti plastiikkakirurgin vastaanotolla. Hoito suunnitellaan kullekin asiakkaalle yksilöllisesti asiakkaan toiveet ja tavoitteet huomioiden. Alustava konsultaatio voidaan tehdä valokuvien perusteella myös etänä, mikäli potilas asuu pääkaupunkiseudun ulkopuolella.

Alavartalon muotoiluleikkaus on 4-5 tunnin nukutustoimenpide ja edellyttää 2-3 yötä klinikalla. Toimenpiteessä poistetaan rengasmainen kappale ylimääräistä ihoa ja rasvakudosta alavartalolta. Alavartalon ympäri ulottuva arpi sijoittuu pakaroiden yläreunan tasolle takana ja edessä suunnilleen bikinirajan kohdalle. Toimenpidettä täydennetään tarvittaessa rasvaimumuotoilulla.

Toimenpiteen seurauksena riippuvatsa häviää, vatsan ylimääräiset ihopoimut siliävät, pakarat kiristyvät/nousevat ja vyötärö tulee paremmin esiin. Sopivien vaatteiden valinta on oleellisesti helpompaa toimenpiteen jälkeen.
Toimenpidealue on turvoksissa ja mustelmainen noin muutaman viikon ajan. Kiristyksen tunnetta saattaa esiintyä useita viikkoja ja lopullinen tulos on nähtävissä noin kolmen kuukauden kuluttua. Leikkausta ei kannata tehdä, mikäli laihtuminen on vielä kesken. Painoindeksitavoite on alle 29. Sairauslomatarve on 4-6 viikkoa. Tukitekstiiliä pidetään noin kaksi viikkoa.

Plastiikkakirurgi Janne Jyrängillä on erittäin laaja kokemus vartaloa muotoilevista toimenpiteistä.

Hoidon kustannukset

Hinnat ovat kiinteitä kokonaishintoja sisältäen toimenpide nukutuksessa, lääkärinpalkkiot, tukitekstiilit, ompeleiden poiston sekä tarvittavat jälkitarkastukset.

Toimenpidettä edeltävällä konsultaatiokäynnillä asiakas saa suunniteltua toimenpidettä koskevat valmistautumisohjeet, tietoa jälkihoidosta sekä tarkan kustannusarvion.

Vartalo ja raajatPaikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Alavartalon ihon kiristys massiivilaihdutuksen jälkeen (bodylift), Alv 0%10900 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgin vastaanotolle numerosta 050 330 5322 tai lähetä meille sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi).

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.