PRP  PLASMAHOITO

PRP-plasmahoidolla parannetaan kokonasivaltaisesti ihon laatua sekä häivytetään ryppyjä, juonteita sekä tummia silmänalusia. Aknea, arpia sekä muita dermatologisia ongelmia voidaan hoitaa.

Yleistä plasmahoidosta

PRP-plasmahoito (PRP: Platelet Rich Plasma) sopii erityisen hyvin asiakkaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään asiakkaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.
PRP-plasmahoito (platelet-rich plasma) perustuu potilaan omasta verestä eristetyn nuorentavan, kasvutekijöitä sisältävän verihiutalepitoisen plasmatiivisteen käyttöön. Verihiutaleet tunnetaan yleisesti veren hyytymistekijöinä. Verihiutaleilla rikastettu plasma sisältää kuitenkin myös runsaasti kasvutekijöitä, jotka ovat erittäin tärkeitä kudosvaurioiden paranemisprosesseissa. PRP-hoito parantaa luonnnollisesti ihon sidekudoksen kimmoisuutta ja solujen uusiutumista. Näin ihon laatu paranee ja kasvojen juonteet sekä rypyt tasoittuvat. Iho heleytyy. Hoito sopii mainiosti myös hiustenlähdön hoitoon ( hiusten laadun heikkeneminen; paikallinen, diffuusi ja  androgeeninen hiustenlähtö).
Sairaanhoitaja Angelinalla on laaja kokemus PRP hoitojen toteutuksesta. Tässä linkki tuloskuviin:
https://www.instagram.com/iho.lab

Toimenpiteestä

Hoitoon valmistautuminen ja hoidon vasta-aiheet

Pese meikit pois ennen hoitoa. Ennen toimenpidettä tulee olla 3-4 tuntia syömättä. Jos hoitoalueella on aktiivinen ihotulehdus tai huuliherpesrakkula, hoito voidaan tehdä vasta sen parannuttua.

Vähintään kaksi päivää ennen toimenpideaikaa sinun pitää siirtyä terveelliseen ruokavalioon. Epäterveelliset ruuat on syytä jättää pois. Etenkin ne ruuat, jotka ovat mausteisia, suolaisia tai paistettuja. Lisäksi alkoholi, tupakointi, vahva kahvi ja tee tulee jättää pois. Valmistautumisvaiheen aikana on suositeltavaa juoda kaksi litraa vettä päivittäin. Myös antikoagulanttien käyttö tulee tauottaa.

On tärkeää ymmärtää, että ravitsemus ja mahdolliset lääkitykset vaikuttavat veren koostumukseen. PRP plasmahoidon teho on huonompi, mikäli et noudata näitä ohjeita.

Hoitoa ei suositella henkilölle, jolla on C-hepatiitti, HIV tai AIDS, verisyöpä, verenohennuslääkettä vaativa sydän- ja verisuonisairaus tai ihosyöpä hoidettavalla alueella. Nämä vaikuttavat verihiutaleisiin, eikä hoidolla ole siten toivottua vaikutusta. Hoitoa ei myöskään suositella raskauden tai imetyksen aikana.

Mitä hoidon aikana tapahtuu?

PRP- hoidossa hoidettava ihoalue puudutetaan ensin puudutevoiteella.
PRP-hoito on yksinkertaistetusti kolmivaiheinen.
1. Potilaasta otetaan tarvittava määrä verta
2. Verihiutaleet erotellaan sentrifuugin avulla ja rikastetaan
3. Rikastettu kasvutekijöitä sisältävä verihiutalepitoinen plasma pistetään takaisin kehoon/ihoon injektioneulan avulla.
Yksi hoitokerta kestää noin tunnin hoitoalueesta ja puudutustarpeesta riippuen.
Hoidon tulos on nähtävissä viikon kuluttua hoidosta. Parhaat tulokset saavutetaan 3-5 kerran sarjahoidolla. Hoidot tehdään 1-3 viikon välein. Hoidon tulokset ovat pitkäkestoisia – jopa vuosia.

Plasmahoito – hinta

Arvet, Alv 0%Paikallis­puudutus
Yksi veriputki300 €(tummat silmänaluset & otsa tai kämmenselät tai päänahka)
Kaksi veriputkea450 €(koko kasvot tai dekolte tai kaula)
Kolme veriputkea550 €(kasvot &kaula tai kaula&dekolte )

Toimenpiteen kokonaishinta riippuu sekä hoidettavan alueen koosta sekä

käytetyn plasman määrästä. Mitä ennemmän plasmaa käytetään, sitä parempi lopputulos. Kämmenen kokoiselle pinta-alalle tarvitaan keskimäärin yksi veriputki plasmaa.

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.