Mommy Makeover, suosittu esteettisen kirurgian yhdistelmä nyt myös Suomessa

Kartatko kuvaasi aina, kun ohitat peilin? Onko lasten saanti tehnyt tehtävänsä? Monilla äideillä on kehossaan kohtia, joita olisi ihana parannella, ja joskus voi tuntua, että koko paketti pitäisi laittaa uusiksi. Mommy Makeover on esteettisen kirurgian toimenpide, jossa samalla kertaa hoidetaan useita kehon ongelmakohtia.

Mitä Mommy Makeoveriin kuuluu?

Mommy Makeover suunnitellaan aina asiakkaan kanssa yhdessä. Pakettiin valitaan sellaisia toimenpiteitä, jotka voidaan toteuttaa samalla leikkauskerralla. Tyypillisesti mommy makeover koostuu muutamista seuraavista toimenpiteistä:

  • Vatsan muotoilusta eli abdominoplastiasta
  • Vatsalihasten erkauman korjauksesta
  • Rintojen korjauksesta joko implantein tai rasvansiirrolla
  • Rintojen kohotus
  • Rasvaimu
  • Intiimialueen kirurgiaa

Mommy makeoverin ensimmäinen vaihe on huolellinen suunnittelu yhdessä plastiikkakirurgin kanssa. Samalla määritetään leikkauksen hinta-arvio. Ota meihin yhteyttä ja varaa aikasi arviointikäyntiin! Alustava arvio voidaan tehdä myös valokuvien perusteella, mikäli asut kaukana pääkaupunkiseudusta.

Milloin Mommy Makeoveriin?

Mommy makeoverille sopiva ajankohta riippuu valituista toimenpiteistä. Kehon on hyvä antaa palautua synnytyksestä omin voimin noin 6 kuukautta. Samoin imetyksen lopetuksen jälkeen on hyvä odottaa 6 kuukautta ennen kuin rintoja korjataan.

Mommy Makeoverista toipuminen

Toipuminen riippuu niin ikään valituista toimenpiteistä ja on lisäksi yksilöllinen prosessi. Mikäli mommy makeoverissa tehdään esimerkiksi vatsan muotoilua ja rintojen korjausta voi toipuminen kestää esimerkiksi noin kuukauden. Huomaa, että nostelu on toipumisaikana kiellettyä eli pienten lasten kanssa voit tarvita apua kotona.

Miksi Mommy Makeover?

Esteettiseen kirurgiaan turvaudutaan usein silloin, kun kehossa on jotakin, mikä vaivaa ja aiheuttaa epävarmuutta tai epämukavuutta. Mommy makeover tarjoaa useamman toimenpiteen samalla leikkauskerralla, jolloin asiakkaan tarvitsee toipua toimenpiteestä vain kertaalleen. Toinen vaihtoehto on tehdä jokainen toimenpide omanaan, jolloin jokaisen leikkauksen jälkeen tulee oma toipumisaikansa. Mommy makeover on oivallinen valinta, jos et ole tyytyväinen kehoosi lastensaannin jälkeen. Toimenpiteiden jälkeen moni kokee saavansa itsevarmuutta ja uutta elämäniloa sekä uskallusta oman kehonsa suhteen!

Hoidon kustannukset

Katso lisää eri toimenpiteiden kustannuksista hinnasto-sivultamme. Lopullinen hinta määräytyy aina kirurgin tapaamisen ja leikkauksen suunnittelun jälkeen.

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.