RINTOJEN PIENENNYS

Niska- ja hartiasäryistä eroon rintojen pienennysleikkauksella eli reduktioplastialla

Niska- ja hartiasäryt ovat rintojen pienennysleikkauksen yleisin leikkausaihe. Suhteettoman suuret rinnat saattavat joissakin tapauksissa rajoittaa harrastuksia tai vaikeuttaa mieluisten vaatteiden löytämistä.

Toimenpidettä edeltää konsultaatiokäynti plastiikkakirurgin vastaanotolla. Alustava konsultaatio voidaan tehdä myös valokuvien perusteella etänä, mikäli potilas asuu pääkaupunkiseudun ulkopuolella. Plastiikkakirurgi J. Jyränki on erikoistunut rintaleikkauksiin.

Toimenpiteestä

Rintojen pienennysleikkaus tehdään nukutuksessa. Leikkaus kestää noin 2.5-3 tuntia ja kotiin pääsee samana iltana. Mikäli kuitenkin kyseessä on erittäin suuri pienennys, saattaa yöpyminen klinikalla olla aiheellinen.

Toimenpiteessä poistetaan ylimääräinen rintarauhaskudos sekä rinnan ihoa. Jäljelle jäävä rintarauhaskudos muotoillaan uudestaan ja nänni nostetaan oikealle paikalleen ylemmäs. Uusi rinta on malliltaan sirompi, kapeampi ja sijaitsee hiukan ylempänä kuin vanha. Leikkauksesta rinnan etuosaan jää ankkurin tai tikkarin/”loppipop” -mallinen arpi, joka ajan kuluessa paranee varsin huomaamattomaksi. Toipuminen leikkauksesta kestää 3-4 viikkoa ja rinnan lopullinen muoto on nähtävissä 6-12 kuukauden kuluttua leikkauksesta. Ennen leikkausta rinnat tutkitaan sekä tehdään mammografiatutkimus. Leikkausta edeltäviin tutkimuksiin kuuluvat myös perusverikokeet.

Hoidon kustannukset

RinnatPaikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Rintojen pienennys eli reduktioplastia, Alv 0%5900 €
Rintojen pienennys + kainaloiden rasvaimu, Alv 24%7192 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgin vastaanotolle numerosta 050 330 5322 tai lähetä meille sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi).

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.