RASVAIMU, REIDET

Reisien rasvaimu helpottaa ongelma-aluetta

Tuntuvatko reidet olevan eri paria muun kehon kanssa? Moni kokee, että rasva on asettunut tiukasti reisiin ja laihdutuksenkin jälkeen tahtoo vain pysyä paikallaan. Saattaa olla, että housuja ei tahdo löytyä ja vaiva voi vaikuttaa jopa itsetuntoon. Tämän päivän plastiikkakirurgia tarjoaa kuitenkin ratkaisun reisien rasvaimun muodossa.

Reisien rasvaimu voi kohdistua sisä- tai ulkoreisiin, mutta myös esimerkiksi takapuolen alle tai polvien seudulle. Halutusta lopputuloksesta ja syistä hakeutua reisien rasvaimuun on hyvä keskustella plastiikkakirurgin kanssa. Osaava kirurgi osaa suunnitella reisien rasvaimun niin, että lopputulos toipumisen jälkeen miellyttää potilasta.

Plastiikkakirurgi osaa arvioida, miten ihosi reagoi rasvaimuun. Paksu ja kimmoisa iho tahtoo sopeutua parhaiten rasvaimun jälkeiseen kehoon, joskus taas kaunein lopputulos saadaan poistamalla myös ihoa. Reisien rasvaimun hinta määräytyy suunnitellun toimenpiteen laajuuden mukaan, joten lopullinen hinta määritellään aina konsultaation jälkeen.

Reisien rasvaimu tehdään nykyään potilaan keholle hellävaraisella WAL-tekniikalla eli vesisuihkuavusteisesti. Toipuminen on suhteellisen ripeää, joskin lopullinen tulos ottaa hetken aikaa, kun kudokset sopeutuvat uuteen kehoon.

Reisien rasvaimu, hinta

Alta näet esimerkkejä rasvaimun hinnoista. Lopullinen hinta reisien rasvaimulle määräytyy aina kirurgin konsultaation jälkeen.

Rasvaimu, sis Alv 24%Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Pieni, esim kaula/leuka1400 €2400 €
Olkavarret2200 €3200 €
Vatsan, navan ympäristö2500 €3300 €
Koko vatsa ja kyljet3900 €4900 €
Kyljet2500 €3500 €
Reidet4500 €
Reisien ulkosyrjät eli ratsupaikat3000 €
Pakarat3400 €
Polvet2100 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.