RASVAIMUSTA TOIPUMINEN

Rasvaimusta toipuminen käy viikoissa

Rasvaimusta toipuminen kestää noin 1-2 viikkoa, jonka jälkeen useimmat potilaat ovat kykeneviä palaamaan töihin. Rasvaimusta toipumiseen menevään aikaan vaikuttaa toimenpiteen laajuus ja toimenpidealue. Toimenpidealue on 1-2 viikkoa mustelmainen, ja turvotus väistyy vähitellen muutaman viikon kuluessa.  Lopullinen tulos on nähtävissä noin kolmen kuukauden päästä.

Toimenpidealueen iho saattaa aluksi olla hyvin herkkä tai tunto voi paikoin olla alentunut, tämä on normaalia, eikä sitä tarvitse pelästyä. Tuntohäiriöt korjaantuvat ajan kuluessa itsestään. Rasvaimusta toipuminen on prosessi, jonka aikana voi myös tuntua pientä muhkuraisuutta paranemisvaiheen aikana.

Toipumisaikana pidetään yleensä painetekstiiliä muutaman viikon ajan, joka edesauttaa ihon palautumista ja tukee kehoa sen sopeutuessa rasvaimun jälkeiseen uuteen muotoon.

Rasvaimun lopullinen tulos

Rasvaimun lopputulos on nähtävissä noin 3 kuukauden kuluttua. Rasvaimun tulokset pysyvät hyvin ja tuloksia voi edistää noudattamalla tarkasti kirurgin ohjeita toipumisajalle sekä pitämällä painetekstiiliä ohjeiden mukaan.

Vaikka rasvaimun tulokset ovat hyvin pitäviä, ei rasvaimun jälkeenkään kannata unohtaa säännöllistä liikuntaa ja terveellisiä elämäntapoja. Näitä noudattamalla pysyy keho sopusuhtaisena myös rasvaimun jälkeen, eikä rasvaa ala kertymään esimerkiksi niihin kehon osiin, joihin ei ole tehty rasvaimua.

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Rasvaimu, hinta

Rasvaimun hinta riippuu toimenpiteen laajuudesta. Hinnastossa on hintaesimerkkejä eri alueiden rasvaimun hinnoista. Sitovan hinta-arvion rasvaimulle saat vastaanotolla.

Rasvaimu, sis Alv 24%Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Pieni, esim kaula/leuka1400 €2400 €
Olkavarret2200 €3200 €
Vatsan, navan ympäristö2500 €3300 €
Koko vatsa ja kyljet3900 €4900 €
Kyljet2500 €3500 €
Reidet4500 €
Reisien ulkosyrjät eli ratsupaikat3000 €
Pakarat3400 €
Polvet2100 €

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.