ALAVATSAN RASVAIMU

Rasvaimu alavatsaan on yleinen toimenpide

Rasvaimu on oivallinen keino päästä eroon tiukasti jossakin tietyssä paikassa istuvasta rasvasta. Monella naisella ja miehelläkin tuo paikka on alavatsa. Treenaamalla ja laihduttamalla on jo voitu saada aikaan hyviä tuloksia, mutta alavatsassa sen kun säilyy rasvakerros. Tai sitten alavatsan seudulle asettui pullottava tai roikkuva rasvakerros raskauden jälkeen tai ehkäpä ison painonpudotuksen jälkeen?

Alavatsan rasvaimu tehdään Helsinki Clinicillä WAL-tekniikalla eli vesisuihkuavusteisesti. Tekniikka on potilaalle ja keholle hellempi kuin ehkä aiemmin käytössä olleet tekniikat, jotka vaativat aina nukutuksen. Nyt nukutuksen tarve arvioidaan aina potilaskohtaisesti ja osa toimenpiteistä voidaan tehdä paikallispuudutuksessa.

Mikäli alavatsaa halutaan korjata raskauden jälkeen, on hyvä arvioida kirurgin kanssa saadaanko haluttu lopputulos pelkällä rasvaimulla vai tarvitaanko myö esimerkiksi vatsalihasten lähentämistä kirurgisesti.

Rasvaimun lopullinen hinta määräytyy aina kirurgin konsultaation jälkeen, mutta alta näet hintaesimerkkejä.

Rasvaimu, hinta

Rasvaimun hinta riippuu toimenpiteen laajuudesta. Hinnastossa on hintaesimerkkejä eri alueiden rasvaimun hinnoista. Sitovan hinta-arvion rasvaimulle saat vastaanotolla.

Rasvaimu, sis Alv 24%Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Pieni, esim kaula/leuka1400 €2400 €
Olkavarret2200 €3200 €
Vatsan, navan ympäristö2500 €3300 €
Koko vatsa ja kyljet3900 €4900 €
Kyljet2500 €3500 €
Reidet4500 €
Reisien ulkosyrjät eli ratsupaikat3000 €
Pakarat3400 €
Polvet2100 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.