TATUOINNIN POISTO LASERILLA

Joudutko pitämään peittäviä vaatteita vain, koska peittelet kenties vanhaa tatuointiasi? Tatuoinnin poisto laserilla on suosituin tapa päästä eroon vanhoista kuvista iholla. Lue alta lisää, miten tatuoinnin poisto laserilla sujuu.

Tatuoinnin poisto laserilla tehdään sarjahoitona

Laserointi on paras menetelmä poistaa tatuointeja. Uusilla laserlaitteilla voidaan poistaa kaiken kokoisia yksi- tai monivärisiä tatuointeja iholta. Lopputulokseen vaikuttavat muun muassa tatuoinnissa käytettyjen pigmenttien (väriaineiden) laatu ja määrä sekä oma ihotyyppi.

Tatuoinnin poisto laserilla on aina sarjahoito, jossa laseroinnit tehdään noin kolmen kuukauden välein. Tyypillisesti tatuoinnin laserpoistoon on tarvittu 6-12 hoitokertaa, mutta Helsinki Clinicin uudella Starwalker MaQX laserlaitteella pystymme käyttämään tehokkaampaa FracTAT-menetelmää, niin, että hoitokertoja tarvitaan jopa vain puolet (3-5). Hoidon tekee aina koulutettu ammattilainen.

Käytämme tatuoinnin poistoon alan uusinta tekniikkaa. Helsinki Clinicillä käytössä oleva Starwalker MaQX on laserlaite, jonka teknologia yhdistää PICO-laserin ihoa/kudosta säästävän lyhyen pulssikeston nanolaserin tehokkuuteen. Vanhoihin lasereihin nähden kudosvaurioita ja arpeutumista syntyy näin ollen oleellisesti vähemmän. Laserilla hajotettu pigmentti poistuu kehosta aineenvaihdunnan kautta.

Tatuoinnista eroon nopeammin? Avuksi Starwalker MaQX:n FracTAT-menetelmä

Normaalin laserpoiston lisäksi Helsinki Clinicillä on mahdollista toteuttaa tatuoinnin poisto entistäkin nopeammin Starwalkerin MaQX:n FracTat-menetelmällä. Tällä menetelmällä tatuoinnin poistokertojen määrä jopa puolittuu.

Miten tatuoinnin poisto FracTAT-menetelmällä eroaa normaalista laserpoistosta?
FracTAT-menetelmässä tehdään laserilla toimenpidealueelle ihoon ensin mikrokanavia, jonka jälkeen tehdään varsinainen tatuoinnin laserkästttely. Mikrokanavat mahdollistavat pigmenttipartikkeleiden nopeamman ja tehokkaamman poistumisen/haihtumisen ihosta ja lämpövaurioita ei synny. Katso video alta.

Moniväristen tatuointien poisto onnistuu myös

Uusi teknologia mahdollistaa myös moniväristen tatuointien tehokkaamman ja turvallisen poiston. Starwalker MAQX laser laitteessa voidaan valita peräti neljästä eri laser -aallonpituudesta, jotta eri väriset pigmenttipartikkelit saadaan tehokkaasti rikottua.

Mitä laserhoitokerroilla tapahtuu?

Tatuoinnin poisto laserilla on yleensä aina sarjahoito. Mikäli tatuointia halutaan vain häivyttää niin usein yksi hoitokerta riittää. Hoito aloitetaan plastiikkakirurgin arviointikäynnillä, jonka yhteydessä ensimmäinen laserhoito voidaan toteuttaa. Ihon kunto tarkastetaan ja poistettavaksi toivotun tatuoinnin laatu arvioidaan: mitä värejä tatuoinnissa on käytetty, kuinka laaja kuva on ja soveltuuko se poistettavaksi laserilla. Useimmat tatuoinnit soveltuvat poistoon. Arviointikäynnillä saat myös hinta-arvion.

Hoitokerroilla tatuointia hoidetaan laserlaitteella ja kerta kerralta kuva haalistuu. Ennen laserointia käsiteltävälle alueelle levitetään puuduttavaa rasvaa. Tarvittaessa voidaan käyttää myös paikallispuudutusta. On hyvä olla valmistautunut pieneen epämukavuuteen hoidon yhteydessä. Hoidon tekevä terveydenhuollon ammattilainen säätää laserin aallonpituuden, pulssikeston sekä tehon yksilöllisesti tatuointisi mukaan. Hoidon päätteeksi iho käsitellään vielä hoitovoiteella.

Kauanko tatuoinnin poiston hoitokertojen välissä pitää odottaa?
Hoitokertojen välissä pitää aina odottaa noin 3 kuukautta.

Miten ihoa hoidetaan kotona?
Kotona hoidettua ihoaluetta on hyvä rasvata muutaman kerran päivässä. Hoitajamme vinkkaa sopivat jälkihoitotuotteet. Saunaa ja hikoilua on hyvä välttää joitakin viikkoja. Auringolta ihoa on suojattava myös useita viikkoja.

Tatuoinnin poiston kuvat ennen ja jälkeen

Katso, millaisia lopputuloksia tatuoinnin laserpoistolla voidaan saada aikaan. Tatuoinnin poistot on tehty samalla laserlaitteella, joka on käytössä Helsinki Clinicin hoitolassamme.

Katso galleria

Tatuoinnin poisto FracTat-menetelmällä nyt 1 000 €

FracTat-menetelmällä tatuoinnin poisto sujuu jopa puolet nopeammin! Tarjoushintaan kuuluu 3-5 hoitokertaa ja tatuoinnin tulee olla kooltaan korkeintaan 20x10cm. Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Varaa aikasi nyt

Hinnasto

Useimmissa tapauksissa hinta-arvio voidaan tehdä valokuvan perusteella etukäteen. 30min hoitokerran aikana pystymme käsittelemään enintään 10x20cm kokoisen alueen. Valokuvan voit lähettää meille sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tatuoinnin poistotPaikallis­puudutus
Laserhoitokerta, sis. alv 24%150 €
FracTat-hoitokerta, sis. alv 24%350 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.