RASKAAT LUOMET

Raskaat luomet ovat monen suomalaisen kiusana

Tuntuvatko luomet laskeutuneen pikkuhiljaa silmän päälle? Silmäluomet roikkuvat kuin verhona silmän päällä? Näyttääkö peilikuva väsyneeltä tai onko meikkaaminen hankalaa, kun luomet laskostuvat?

Montaa suomalaista naista ja miestä ärsyttävät raskaat luomet, vaikka niistä ei sikäli olisikaan terveydellistä haittaa. Raskaiden yläluomien leikkaus onkin yksi suosituimmista esteettisen kirurgian toimenpiteistä Suomessa. Moni tuttavasikin on saattanut käydä hoitamassa luomensa plastiikkakirurgin vastaanotolla.

Raskaat luomet ja terveydelliset haitat

Todella laskeutuneet luomet haittaavat jo terveydellisesti. Potilaalla voi olla kroonista päänsärkyä, joka saattaa johtua jatkuvasta luomien nostelusta otsalihaksilla. Luomet voivat laskeutua jopa niin, että ne varjostavat näkökenttää tai luomet voivat jopa konkreettisesti laskeutua silmän päälle. Moni herääkin raskaisiin silmäluomiinsa silmälasiostoksilla. Tätä vaivaa eivät nimittäin parhaatkaan silmälasit korjaa, ja elämänlaatu on jo kärsinyt sen verran, että leikkausta on hyvä harkita.

Yläluomileikkaus helpottaa raskaita luomia

Yläluomileikkaus on suhteellisen kevyt toimenpide, jonka jälkeen raskaiden luomien aiheuttama kiusa helpottaa. Katse on avarampi ja ilme nuorekkaampi. Vaikeissa tapauksissa näkökenttäkin avautuu eri tavoin leikkauksen jälkeen.

Katso alta Helsinki Clinicin hinnat luomileikkauksille ja ota yhteyttä!

Silmäluomileikkaus – kustannukset

SilmätPaikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Yläluomet, Alv 0%1130 €1800 €
Yläluomet, Alv 24%1400 €2100 €
Alaluomet, Alv 24%3900 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.