SILIKONI-IMPLANTIT, LEIKKAUKSESTA TOIPUMINEN JA PARANTUMINEN

Rintojen suurennus – toipuminen toimenpiteestä

Toipuminen minkä tahansa leikkauksen jälkeen on yksilöllistä. Rintojen suurennus -leikkauksesta toipumiseen vaikuttavat esimerkiksi valittu leikkaustapa, implantin koko, potilaan omat kudokset. Leikkaava kirurgi antaa aina tarkat ohjeet toipumisen edistämiseksi.

Heti leikkauksen jälkeen

Rintojen suurennus -leikkaus on tunnin päiväkirurginen toimenpide ja  kotiin pääsee samana päivänä noin 4-5 tunnin heräämöseurannan jälkeen. Potilas tarvitsee kotimatkalle aina saattajan mukaan. Päiväkirurgiassa vaaditaan lisäksi, että kotona tulee olla kumppani tai tukihenkilö leikatun tukena ensimmäisen yön. Yli tunnin kotimatkalaisia suositamme ehdottomasti yöpymään kaupungissa. Yleensä potilas yöpyy saattajan kanssa hotellissa. Suihkuun voi mennä jo päivän päästä leikkauksesta.

Kuinka kauan toipuminen kestää?

Yleisesti voidaan sanoa, että kevyeen toimistotyöhön voi palata noin viikon päästä leikkauksesta, raskaampiin töihin 2-3 viikon päästä. Kävely on suositeltavaa läpi toipumisen. Treenaamisen voi aloittaa kevyesti noin kuukauden päästä, mutta hyppyjä ja muita rajumpia liikkeitä on hyvä välttää jopa pari kuukautta leikkauksen jälkeen. Saunassa voi käydä parin viikon päästä leikkauksesta.

Ennen ja jälkeen -galleria

Katso kuvat ennen rintojen suurennusta ja operaation jälkeen.

Katso galleria

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)