SILIKONI-IMPLANTIT, KOOT

Miten päättää silikoni-implanttien koko?

Silikoni-implanttien koko on hyvä valita kokeneen ja asiantuntevan kirurgin kanssa yhdessä. Koon lisäksi lopputulokseen vaikuttaa muutkin muuttujat, kuten asennetaanko implantti lihaksen alle vai päälle ja millainen implantti on muodoltaan. Saatavilla on anatomisia implantteja, eli kyyneleen muotoisia muotoiltuja implantteja sekä aivan pyöreitä implantteja.

Silikoni-implanttien koot merkitään cc-mitalla. 100 cc on yhtä kuin yksi desilitra. Suosituin silikoni-implanttien koko on 300-400 cc:tä, jotka leikkauksen jälkeen näyttävät kehossa noin c-kupin rinnoilta. Implanttien kokoa on tosin hankala verrata kuitenkaan suoraan rintaliivien kuppikokoihin, sillä jokaisen naisen rinta ennen rintojen suurennus -operaatiota on tietenkin eri kokoinen. Tämänkin takia on hyvä turvautua osaavan kirurgin asiantuntijuuteen, kun mietit silikoni-implanttien kokoa.

Helsinki Clinicillä meillä on käytössämme 3D-mallinnuslaite, jonka avulla implanttien kokoja on helppo vertailla ja pohtia. Mallinnus näyttää heti, miten eri koot ja vaihtoehdot näyttävät lopulta asiakkaan omassa kehossa, eikä asiakkaan tarvitse jäädä vain mielikuvien varaan tehdessään tärkeitä päätöksiä omaan kehoonsa liittyen.

Ennen ja jälkeen -galleria

Katso kuvat ennen rintojen suurennusta ja operaation jälkeen.

Katso galleria

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)