VATSAN RASVAIMU

Vatsan rasvaimu on monelle mahdollisuus

Vatsa on yksi suosituimpia rasvaimun kohteita. Ehkäpä siksi, että juuri vatsaan tahtovat asettua tiukasti monia häiritsevät rasvakertymät. Vatsanseutu on myös monella se kohta, johon peilin edessä kiinnittää huomionsa ja johon toivoisi muutosta.

Vatsan rasvaimu voi olla monelle helpottava ratkaisu. Monilla voi olla sukuvikanakin rasvan kertyminen vatsaan ja se voi vaikuttaa itsetuntoon ikävästi. Vatsan rasvaimu on nykyään suhteellisen kevyt toimenpide ja varteenotettava vaihtoehto ratkaista pitkäänkin mieltä vaivannut ongelma.

Vatsan rasvaimu on Suomen yleisimpiä esteettisen kirurgian toimenpiteitä. Halutusta lopputuloksesta on hyvä keskustella kirurgin kanssa ensin konsultaatiokäynnillä. Plastiikkakirurgi osaa arvioida esimerkiksi sen, pitääkö myös kylkiä ja ratsupaikkoja (ns. Love handles) käsitellä ja miten ihosi reagoi rasvaimuun. Paksu ja kimmoisa iho tahtoo sopeutua parhaiten rasvaimun jälkeiseen kehoon, joskus taas kaunein lopputulos saadaan poistamalla myös ihoa.

Näet alta hintaesimerkkejä, mutta vatsan rasvaimun hinta määräytyy suunnitellun toimenpiteen laajuuden mukaan, joten lopullinen hinta määritellään aina konsultaation jälkeen.

Rasvaimu, hinta

Rasvaimun hinta riippuu toimenpiteen laajuudesta. Hinnastossa on hintaesimerkkejä eri alueiden rasvaimun hinnoista. Sitovan hinta-arvion rasvaimulle saat vastaanotolla.

Rasvaimu, sis Alv 24%Paikallis­puudutusYleisanestesia (nukutus)
Pieni, esim kaula/leuka1400 €2400 €
Olkavarret2200 €3200 €
Vatsan, navan ympäristö2500 €3300 €
Koko vatsa ja kyljet3900 €4900 €
Kyljet2500 €3500 €
Reidet4500 €
Reisien ulkosyrjät eli ratsupaikat3000 €
Pakarat3400 €
Polvet2100 €

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)

Maksa erissä

Toimenpiteet voidaan maksaa myös osamaksulla. Luotonantaja on Resurs Bank Ab (publ).
Rahoitushakemuksen voit täyttää kätevästi kotona etukäteen täällä.

Vaihtoehtoisesti voit tehdä lainahakemuksen toimipisteessämme. Rahoitushakemuksen täyttäminen/myönteinen luottopäätös ei velvoita lainanottoon.