KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI

& MICROBLADING

Kulmien kestopigmentointi nyt 235 €!

Tarjous on voimassa rajoitetun ajan.

Varaa aikasi nyt

Kulmakarvoja pigmentoitaessa voidaan valita kahden eri tekniikan väliltä – toki näiden yhdistäminenkin onnistuu. Olennaisin ero tekniikoiden välillä on siinä, haetaanko luonnollisempaa vai meikatumpaa lopputulosta.

Niin 3D- kuin shadow-tekniikassakin ihon alle viedään kertakäyttöisellä kärjellä väriä. Iho puudutetaan, joten toimenpide ei juurikaan satu. Kulmakarvan muoto ja väri valitaan henkilökohtaisesti jokaiselle asiakkaalle.

Microbladingin ja kestopigmentoinnin ero on oikeastaan vain työkalussa: microbladingissä käytetään terää, jossa on useampi neula, kestopigmentoinnissa työ tehdään koneella, jossa on yksi neula. Molemmissa piirretään kulmiin karvoja. Katso tuloskuvat alla!

KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI 3D-TEKNIIKALLA

3D-tekniikalla tehdään luonnollisen ja aidon näköiset kulmat, jotka piirretään karva kerrallaan. Suosittelemme 3D-tekniikkaa, jos omista kulmista puuttuu karvoja tai halutaan kolmiulotteiset, luonnolliset kulmat.

Usein 3D-tekniikalla tehdyt kulmat valitaan ensimmäiseksi vaihtoehdoksi sen pehmeyden ja luonnollisuuden takia.

KULMIEN KESTOPIGMENTOINTI SHADOW-TEKNIIKALLA

Shadow-tekniikalla koko kulma väritetään pyörivin liikkein ja lopputulos on 3D:tä vahvempi, meikatun intensiivinen. Shadow-tekniikkaa käytettäessä pyritään mukailemaan omia karvoja, jos se vain on mahdollista.

Shadow-tekniikalla kestopigmentoidut kulmat pysyvät kauemmin kuin 3D:llä tehdyt, joten moni valitsee ne siksi. Ensimmäinen pigmentointikerta vie yleensä noin kolme tuntia, josta osan vie suunnittelu. Vahvistuskertaan varataan noin kaksi tuntia.

YLEISTÄ KULMIEN KESTOPIGMENTOINNISTA

Molemmissa tekniikoissa väri poistuu ihosta aineenvaihdunnan seurauksena pikkuhiljaa. Tatuoinnissa käytetyt värit viedään hieman syvemmälle verinahkaan ja niiden on tarkoitus pysyä ihossa ikuisesti.

Lopputuloksen tarkkuus ja luonnollisuus riippuu kuitenkin aina  ihotyypistä sekä tietenkin tekijän käsialasta. Kuivalla iholla jälki on yleensä tarkkarajaisempi kuin rasvaisella kudoksella. Myös valittu väri, kulmien suunniteltu muoto sekä asiakkaan oman kulmakarvan määrä vaikuttavat kokonaisuuteen.

Kestopigmentointi pysyy iholla 6-12 kk ihotyypistä riippuen. Kuivaihoisilla kestopigmentointi pysyy yleisesti ottaen kauemmin kuin rasvaisissa ihotyypeissä.

Kosmetologit, jotka tekevät pigmentointeja molemmilla tekniikoilla osaavat suositella asiakkaan ihotyypin ja toivomusten perusteella sopivaa tekniikkaa.

Kestopigmentoinnin hinta

Kestopigmentoinnit (sis Alv 24%)Hinta
3D-tekniikka345 €
Shadow-tekniikka345€

Ajanvaraukset ja lisätietoa

Varaa aikasi konsultaatioon plastiikkakirurgimme vastaanotolle numerosta 09 4289 1880 tai lähetä meille
sähköpostia (info@helsinkiclinic.fi)